Om Fosnavåg

om Fosnavåg

Fosnavåg er administrasjonssenteret i Herøy kommune i Møre og Romsdal. Det som tradisjonelt har blitt rekna som Fosnavåg ligg mellom Ytre Herøy kyrkje og. Om Fosnavåg nyskapingspark. Herøy kommune saman med Herøy næringsforum skal etablere Herøy nyskapingspark i gamle Kalimeralokala. Herøy ungdomsråd og fylket sitt ungdomspanel var først ut på folkemøtet onsdag kveld. – Det skal ikkje lenger vere i tvil om at Fosnavåg er ein.

Om Fosnavåg - Kragerø pene

Det er vanleg å rekne grunnkrinsane Fosnavåg sentrumØvre Fosnavåg og Nørvåg som delar av Fosnavåg, deriblant halve HuldalKleiva og Vågsholm. Fosnavåg Konserthus AS er byggherre og har ikkje driftsansvar. om Fosnavåg

Videos

Fosnavåg in October Peder forteller Helt ytterst ved havgapet, nord for Stadt og sør for Aalesund, ligger naturskjønne Fosnavåg – befolket av livsglade, åpne og driftige. Fosnavåg Shippingklubb · STYRET · KONTAKT. Tekst kommer. Siste innlegg. Protokoll fra årsmøtet · Asbjørn Endresen – Presentasjon · Årsmelding. Fosnavåg er administrasjonssenteret i Herøy i Møre og Romsdal. Fosnavåg ble Havyard Group som designer og bygger båter, har hovedkontor i Fosnavåg.

0 thoughts on “Om Fosnavåg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *