Vgnettt Odda

vgnettt Odda

(VG Nett) To personer ble skadd i en skiulykke i utkanten av Odda i Hordaland langfredag. Da en brøytebil skulle rydde riksvei 13 i Røldal i Hordaland søndag kveld, ble den selv tatt av ras. Også en personbil står fast i raset, men ingen. 15 hus på Tokheim i Odda evakueres på grunn av fare for snøras. – De driver og evakuerer naboene, sier Leif Einar «Lothepus» Lothe. vgnettt Odda

Videos

Newbee vs Vici Gaming Highlights All Games - LPL Spring 2017 W9D3 - NB vs VG All Games Da en brøytebil skulle rydde riksvei 13 i Røldal i Hordaland søndag kveld, ble den selv tatt av ras. Også en personbil står fast i raset, men ingen. (VG Nett) Turist-Norges nye trekkplaster skal bli det tidligere industri-tettstedet Odda, hvis ordfører Gard Folkvord får det som han vil. 15 hus på Tokheim i Odda evakueres på grunn av fare for snøras. – De driver og evakuerer naboene, sier Leif Einar «Lothepus» Lothe.

Vgnettt Odda - Honningsvåg sex

Twitter Trakassering av meddebattant er. Starten på sommerferien ser helst grå ut i sør, mens det ser noe bedre ut i nord. Vi i VG hadde satt stor pris på om du hvitlister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Årets avis og årets nettsted!

0 thoughts on “Vgnettt Odda

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *